Botiga a Mollet

On som?

Condoneria Mollet està situada a la plaça Joan Abelló, 3 de Mollet del Vallès.

(Al costat de la Mango i el Mercat Municipal)

A la nostre botiga hi podràs trobar:

- Més de 110 tipus de preservatius diferents, nacionals i d’importació.

- 40 tipus d’oli de massatge: comestibles, calents, aromàtics, etc.

- Més de 70 tipus de lubricants: amb base d’aigua, comestibles, efecte calor, efecte fred, amb base de silicona, amb sucre, sense sucre, amb cànnabis, anals, hidratants, etc.

- Més de 20 jocs de taula per a parella o grups! Divertits o/i explicits!

- Juguetería eròtica per a elles o parelles… Tot un món, més de 80 joguines de silicona Fun Factory, làtex, plàstic, vidre, etc.

- Juguetería eròtica per a ells o parelles… no podia faltar tota mena de juguets eròtics per al sexe masculí! Tenim més de 12 variacions de joguines, símils a vagines, culs i boques.

- Boles xineses o de Geisha. Aquest apartat és molt important per a la teràpia del sòl pèlvic femení, en tenim més de 15 diferents: de plàstic, de làtex, de silicona, de jelly, or, goma, plata, cyberskin, etc.

- La gamma de productes eròtics nº1 al món: SHUNGA EROTIC ART .

- Conjunts de llenceria d’alta qualitat importada directament dels Estats Units i al millor preu.

- Llibreria eròtica, sexual i del Kamasutra. Comptem amb una gran selecció de més de 30 referències literàries.

- Bromes eròtiques i regals picants. Posa’ns a proba tu mateix! T’oferim quasi el 100% de totes les referències del mercat i si no ho tenim t’ho portem en un màxim de deu dies, obsequiant-te amb un regalet per les molèsties!
Destaca la col.lecció d’ossos més picants i més venuda a tot el món: Bad Taste Bears, en exclusiva per al Vallès.

- Objectes per a comiats de solters i soltera. Vine a la nostre botiga i descobreix el món dels comiats de solters, trobaràs de tot! Per al nuvi, per a la núvia i per als acompanyants, sempre amb el millor preu del mercat! A més, som organitzadors de comiats de solters i solteres des de l’any 1998. Visita’ns: www.ComiatsdeSolters.com“El mundo de las Despedidas de Soltero/a”

 ImprimirImprimir mapa

Pose’t en contacte amb nosaltres: Contacte!
Nota Legal y LSSI      

PUNT LOVE Condoneria Mollet - Sex Shop & Condoneria - Plaça Joan Abelló, 3
Tenim tot tipus de: Condons, olis, lubrificants, llibres eròtics, sex-toys, joguines eròtiques, llencería eròtica, jocs de taula, etc.
Treballem amb les millors marques: Durex, Bad Taste Bears, Billy Boy, Hot Rubber The Condom, Prime, Rfsu, World Best Condoms, Control, Shirley of Hollywood, Fun Factory, Hot, Lelo, Excite, Togy Games, Spencer & Fleetwood, Toy Joy...
Oferim el servei i totes les opcions de: Tapersex a domicili, Comiats de solter i soltera, Sexyboys & sexygirls de la mà de: Millors, esdeveniments a la carta "PUNT FESTA".
Veniu a visitar-nos, botiga oberta a tots els públics.
També estem a Granollers al Carrer de Sant Jaume 10-14, dins de les Galeries Sant Carles en el local 6-7

Enllaços d'interès:
Comiats de Solter i Soltera | Strippers para fiestas